http://www.rivale.fi/
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

DR.VET - ravintolisät

REPROVET FEMALE

Käyttösuositukset
Tuotetta suositellaan käytettäväksi jopa 3 kuukautta yhtäjaksoisesti, jonka jälkeen pidetään tauko.

Nartuilla, joilla on säännöllinen kiimakierto, tuotteen käyttö aloitetaan 1,5-2 kuukautta ennen odotettua juoksua ja sitä käytetään tiineyden puoliväliin saakka, josta näin muodostuu 3 kuukauden käyttöjakso.

Nartut, joiden kiertoväli on pidempi, tarvitsevat lisäannoksen 5-6 kuukauden jälkeen ensimmäisestä kierrosta.

On tärkeätä antaa tuotetta tiineyden ensimmäisen kuukauden aikana, sillä tuotteen koostumus voi auttaa saamaan terveen ja elinvoimaisen pentueen, jolla on parempi immuunijärjestelmä.

REPROVET MALE

Käyttösuositukset

Tuotetta suositellaan uroksille, joilla on diagnosoitu siemennesteen laatuongelmia. Sitä suositellaan käytettäväksi myös näyttely- ja käyttölinjaisille uroksille, joilla on useita astutuksia vuoden mittaan.

Reprovet male lisää siittiöiden lukumäärää ja niiden normaalimuotoisten siittiöiden prosentuaalista määrää. Se vaikuttaa siittiöiden liikkuvuuteen antamalla niille lisäenergiaa. Näin tuote voi lisätä
hedelmöityneiden munasolujen prosentuaalista määrää.

Tuotteen maksimaalinen teho näkyy 7–8 viikon käytön jälkeen.

MOBILITYVET

Käyttösuositukset

Tuotetta suositellaan ennaltaehkäisevästi nuorille koirille ja kissoille erityisesti 4-10 kuukauden iässä, jolloin ne kasvavat paljon. Mobilityvet ehkäisee luuston epämuodostumia, heikkoja niveliä ja
pehmytkudoksia. Tänä kasvukautena suositellaan päivittäisenä annoksena 1
tabletti 10 painokiloa kohti.

Todetuissa ja diagnosoiduissa epämuodostumissa, akuuteissa ja kroonisissa nivelmuutoksissa, jänteiden ja niihin liittyvien kudosten heikkoudessa suositellaan lääkinnällistä annosta eli 2 tablettia 10 painokiloa
kohti 2-4 viikon ajan, jonka jälkeen palataan tavalliseen annostukseen.


Mobilityvetia käytetään myös ikääntymisestä johtuvien kipujen lievittämiseen ja se vähentää nivelkalvon nesteen eritystä, jolloin suositellaan lääkinnällistä annosta eli 2 tablettia 10 painokiloa kohti 2-4 viikon ajan, jonka jälkeen palataan tavalliseen annostukseen.

DERMAVET

Käyttösuositukset

Dermavetia käytetään ihon allergisissa reaktioissa, loisten aiheuttamissa ärsytystiloissa ja ihotulehduksissa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kahdesti vuodessa turkin kasvun edistämiseen ja
lisääntyneen karvan lähdön aikana. Näissä tapauksissa Dermavetia annetaan lääkinnällinen annos eli 2 tablettia 10 painokiloa kohti 3-5 viikon ajan, jonka jälkeen jatketaan päivittäisellä annostuksella eli 1 tabletti 10 painokiloa kohti.

Dermavetia käytetään koirilla ja kissoilla sekä näyttelyihin valmistauduttaessa että koko näyttelykauden ajan. Tähän tarkoitukseen suositellaan 1 tabletti 10 painokiloa kohti kerran päivässä.

Dermavetin tasapainoinen koostumus takaa sen, ettei sen käytölle ole aikarajoitusta.

KALCIVET

Käyttösuositukset

Tuotetta käytetään 3–12 kuukauden ikäisille koiran- ja kissanpennuille. Tuote sisältää optimaalisessa suhteessa kalsiumia ja fosforia, vitamiineja, mineraaleja sekä aminohappoja eli kaiken koiran ja kissan tarvitseman herkimmällä kasvukaudella, jolloin tuote tukee luuston, lihasten ja vahvojen hampaiden kehitystä.

Kalcivetia suositellaan tiineyden toisella puoliskolla, kun sikiö alkaa kasvaa voimakkaasti, sekä kun nartut imettävät pentujaan. Kalcivetin koostumus auttaa rakentamaan sikiön ja pikkupennun luustoa, tukee
imettävien narttujen terveyttä ja auttaa niitä kuntoutumaan nopeasti imetysajan jälkeen.

Suositeltava annos on 1 tabletti päivittäin 10 painokiloa kohti. Imettäville nartuille tablettien määrää voi lisätä vastaamaan pentujen lukumäärää.

http://www.rivale.fi/