http://www.rivale.fi/
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SENIORVET - 100 tabl

Hinta:35.50 €

SENIORVET

Seniorvet - lisäravinne vanhemmille koirille ja kissoille sisältää glukosamiinia, MSM-yhdistettä, omega 3 rasvahappoja, tiivistettyä meloniuutetta ja isosamettikukkauutetta.

Analyysi: raakakuitua 21%, raakaproteiinia 15,5%, raakatuhkaa 13,5%, raakarasvaa 1,4%, omega 3 rasvahappoja 0,05%

Koostumus: panimohiiva, jauhemainen selluloosa, siemenet ja hedelmät, niiden tuotteet ja sivutuotteet (meloni) 10%, kuivattu levä, glukosamiini 2%, metyylisulfonyylimetaani 0,3%, isosamettikukkauute 0,5%, koentsyymi Q10 0,1%.

KÄYTTÖSUOSITUKSET

Seniorvetia käytetään päivittäin tukemaan yli 7-vuotiaiden koirien ja kissojen ruokavaliota. Suosituksemme on 1 tabletti 10 painokiloa kohti. Lemmikki voi käyttää Seniorvetia rajoittamattoman ajan tuotteen tasapainoisen koostumuksen ansiosta. Suosittelemme käyttämään Seniorvetia yhdessä toisen tuotteemme, Multivetin, kanssa.

SAATAVISSA OLEVA PAKKAUSKOKO: 100 tablettia

Seniorvet on päivittäin käytettävä ravintolisä tukemaan yli 7-vuotiaiden koirien ja kissojen ruokavaliota. Olemme valinneet huolellisesti tärkeimmät ainesosat juuri tuon ikäluokan lemmikeille.

Seniorvet on tuote, jonka tarkoitus on viivästyttää tavallisimpia vaivoja, joita uskolliset ystävämme ikääntymisen myötä saavat. Haluamme niiden elämän säilyvän laadukkaana myös vanhuudessa. Ikääntyessä koirien ja kissojen keho vaatii erityisiä ravintoaineita, jotta elinvoima ja hyvä kunto säilyisivät mahdollisimman pitkään. 

Seniorvet tarjoaa tukea nivelille, silmille ja sydämelle, koska tuotteessa on runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta.

Ikääntyminen johtaa vääjäämättä muutoksiin lihaksistossa ja luustossa, kuluttaa rustoja ja nivelten pintoja, mitkä seikat johtavat kipuun ja toiminnallisuuden vähenemiseen.

Seniorvet sisältää glukosamiinia, MSM-yhdistettä (metyylisulfonyylimetaani) ja omega 3 rasvahappoja tukemaan niveliä ja rustoja. Ainesosien yhdistelmä korjaa rustoja, vähentää kipua ja palauttaa nivelten elastisuutta.

Koirien ja kissojen ikääntyminen johtaa myös muutoksiin silmissä, etenevään näön tarkkuuden heikentymiseen ja kaihien kehittymiseen. Tämän vuoksi Seniorvetiin on lisätty isosamettikukasta saatavaa luteiinia, karotenoidia, joka auttaa ylläpitämään silmien terveyttä ja normaalia näkökykyä.

Koentsyymi Q10:llä on hyvin tärkeä rooli kaikkien kehon soluille tarpeellisen energian tuottamisessa. Tämä korostuu erityisesti sellaisissa elimissä, jotka tarvitsevat paljon energiaa toimiakseen. Sydän on yksi näistä elimistä. Seniorvetin koentsyymi Q10 auttaa koko sydän-verisuonijärjestelmän toimintaa. Myös omega 3 rasvahapot tukevat sydäntä ja verisuonia toimimaan paremmin. 

Kun keho ikääntyy, se tuottaa yhä vähemmän antioksidantteja. Näin päivän toiminnoissa muodostuu vapaita radikaaleja. Siksi tarvitaan tukea vapaiden radikaalien kontrolloimiseen, jotta solut ja kudokset eivät tuhoutuisi, erilaisia sairauksia kehittyisi ja elinvoima katoaisi kokonaan. Seniorvet sisältää Melofeedia (kylmäkuivattu melonimehutiiviste), jossa on runsaasti superoksididismutaasia eli luonnollista antioksidanttia, joka kontrolloi vapaiden radikaalien tuotantoa. Tämä entsyymi on erityisen hyödyllinen ylipainoisille lemmikeille, ikääntyneille lemmikeille ja lemmikeille, joilla on hieman heikompi vastustuskyky.

Tuote: VET109

http://www.rivale.fi/